Начало Бокс Пулев пред двойничката на Суши: Фюри е клоун

Пулев пред двойничката на Суши: Фюри е клоун

Пулев пред двойничката на Суши: Фюри е клоун
0

Кубрат Пулев не се е впечатлил от представянето на Тайсън Фюри срещу Ото Валин миналата неделя сутрин.

Българинът призна пред репортерката Хелен Йи, която визуално прилича много на Джени Равало-Суши, че е гледал двубоя на живо и „Краля на циганите“ не е показал нищо специално.

В крайна сметка, британецът записа победа в 12 рунда, която дойде след единодушно решение на съдиите.

Претендентът за световната титла заяви: 

„Гледайте го този, прилича ми на клоун. Хубава снимка са му направили, но наистина прилича на клоун. Този плакат не е за тази зала. Тук са тренирали толкова големи имена. Майк Тайсън… Фюри няма място тук”, каза Кобрата, докато късаше плаката на Фюри.

“Гледах мача му на живо. Той не показа нищо особено, има само една голяма уста. Нищо специално. Би се срещу съперник, за когото това беше първи голям мач в кариерата. По принцип би трябвало да го нокаутира, а той дори получи тежка аркада. Не ми хареса мача”, добави Пулев.

„Той само плямпа и не уважава другите боксьори. Затова бях изненадан, че въпреки големите му закани, той се би 12 рунда. Тайсън Фюри е само едно плямпало“, каза още Кобрата.

„Преди години, докато още се биех за Зауерланд, те преговаряха с него за мач с мен. Той беше свободен, нямаше скорошен мач, но отказа да се бие с мен”, припомни Пулев.

Българинът си остави отворена вратичка за мач с британеца.

“Сега аз съм претендент №1 на IBF и трябва да се бия с победителя от реванша между Антъни Джошу и Анди Руис. Защо ми е да се бия с Фюри? Но такъв мач не е проблем за мен. Със сигурност ще има такъв в бъдеще. Но той сигурно се страхува, не знам. Трябва да го попитате. Аз съм готов и съм на линия. Уважавам всеки един боксьор”, каза още Кобрата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.