Начало Бокс Арестуваха Райън Гарсия след безчинстване в хотел в Бевърли Хилс

Арестуваха Райън Гарсия след безчинстване в хотел в Бевърли Хилс

Арестуваха Райън Гарсия след безчинстване в хотел в Бевърли Хилс
0

Райън Гарсия сякаш целенасочено съсипва боксовата си кариера с поредния скандал извън ринга. Този път той бе арестуван в Бевърли Хилс, след като е безчинствал в хотел, съобщава ESPN.

Подаден е сигнал към властите в късния следобед, а към 17:45 местно време „Крал Ри“ е бил задържан с обвинение, че е разрушил собственост на стойност около $15 000.

Гарсия е претендирал, че има здравословен проблем, след което е откаран в медицинския център „Cedars-Sinai“, за да получи лекарска помощ.

Сред обвиненията може да бъде добавено и обвинение за консумация на алкохол на обществено място, по информация на адвоката му, цитирана от изданието.

25-годишният латиноамериканец в момента води битка за изчистване на името си след уличаването в употреба на забранени стимуланти за боксовата си битка с Девин Хейни през април. Преди настрои голяма част от последователите си в социалните мрежи срещу себе си с откачените публикации. По-късно той заяви, че това било част от стратегията за мача с „Мечтата“, но изглежда неадекватното му поведение продължава доста след това.