Начало Бокс Гарсия нокаутира Дуарте с най-странната стратегия на света (ВИДЕО)

Гарсия нокаутира Дуарте с най-странната стратегия на света (ВИДЕО)

Гарсия нокаутира Дуарте с най-странната стратегия на света (ВИДЕО)
0

Райън Гарсия се завърна към победите, след като си даде дълга почивка от първата кариерна загуба срещу Жервонта Дейвис през пролетта. Той нокаутира Оскар Дуарте в 8 рунд с една от най-странните стратегии, които сме виждали в бокса изобщо.

„Крал Ри“ подхождаше почти с гръб към своя опонент в хода на целия мач. Това доведе до редица удари на Дуарте в задната част на тялото му, но в резултат съдията направи редица забележки на Оскар и само една-две към Райън.

Срещата междувременно бе доста оспорвана, макар повечето удари да идваха от Гарсия. Едва ли мнозина предвиждаха, че всичко ще приключи след около половин час, защото привидно нищо не вещаеше Оскар Дуарте да падне на земята, но ето, че няколко тежки попадения в областта на ушите превърнаха краката му в преварени спагети и той нямаше друг избор освен да падне на коляно. Там изглеждаше, че има възможност да се изправи отново, но заигравката му с боренето до десет бе фатална и той видя как Джеймс Грийн размахва ръце пред лицето му и слага точка на спора.

По този начин Райън Гарсия постигна победа №24 в кариерата си с 20-тия си нокаут, докато Оскар Дуарте Хурадо допусна второто си кариерно поражение и първото с подобен изход.