Начало Бокс Райън Гарсия избрал Оскар Дуарте, за да не изневери на своите фенове

Райън Гарсия избрал Оскар Дуарте, за да не изневери на своите фенове

Райън Гарсия избрал Оскар Дуарте, за да не изневери на своите фенове
0

Райън Гарсия официално ще се завърне на боксовия ринг на 2 декември и макар мнозина да очакваха да подбере съперник, с който просто да повдигне самочувствието си, той се спря на един от най-добрите нокаутьори в суперлека категория – Оскар Дуарте. Причината е, че той не иска да изневери на своите фенове.

Завърнах се и се чувствам по-добър и по-силен от преди. Исках Дуарте за себе си и за феновете. Той корав и съм готов да дам на хората най-доброто шоу в най-добрата ми теглова дивизия отново. Говорете, каквото искате за Райън Гарсия, но аз винаги ще давам на феновете това, което искат. Обичам ви! Ще се видим на 2 декември. Мястото и билетите ще бъдат обявени скоро“, каза „Крал Ри“, цитиран от Boxing Scene.

След загубата от Жервонта Дейвис през април той едва не се срина, като изгони голяма част от екипа си, а накрая дори се стигна до съд с промоутърската му компания – Golden Boy. Сега обаче изглежда всичко е изгладено и предстои да видим Гарсия в мач срещу боксьор с 21 нокаута в 26 победи и само 1 поражение.