Начало Бокс Сехудо: Лесните пари са срещу Гарсия
0

Сехудо: Лесните пари са срещу Гарсия

Сехудо: Лесните пари са срещу Гарсия
0

Боксовият талант Райън Гарсия изглежда е най-големият катализатор за завръщането на Хенри Сехудо към бойните спортове.

Наскоро „Трипъл Си“ се отказа от кариерата си на ММА боец с две титли в UFC и златен медал в борбата от Олимпийски игри, като първоначално заяви, че спира с боевете. Постоянните закачки с 21-годишният Гарсия в социалните медии през последните седмици, обаче, все по-често дават повод на Сехудо да говори сериозно за боксов двубой срещу младия талант и изглежда точно той е съперникът, който ще прекрати „пенсията“ му.

twitter.com

В шоуто „Now or Never“ на ESPN, „Трипъл Си“ обяви, че от мач с Гарсия би изкарал много повече пари, в сравнение с който и да било двубой в UFC, и ще ги прибере далеч по-лесно, отколкото ако се бие с друг потенциален съперник – шампионът в категория „перо“ Александър Волкановски.

Снимка: bgnes

„Според мен Райън Гарсия е най-лесният начин за изкарване на пари. Ще бъде много по-голямо, отколкото каквото и да съм изкарвал в UFC. Ако има един мач, който ме интригува и стои между мен и почивката ми, между това да се бия с Александър Волкановски или Райън Гарсия – избирам многото пари. Освен това ще ги взема лесно, защото той не се е бил с никого“, заяви Сехудо.