Начало ММА ММА верига се подсили с изкуствен интелект
0

ММА верига се подсили с изкуствен интелект

ММА верига се подсили с изкуствен интелект
0

Сингапурската ММА верига ONE Championship ще разчита на изкуствен интелект, за да предложи по-добро съдържание на феновете си.

Ръководството на шампионата подписа стратегически договор със софтуерния гигант Microsoft, като ще се възползва от „облачната“ технолога на компанията и онлайн базираните ѝ инструменти. Партньорството има за цел да увеличи използването от феновете на платформата за стрийминг на ONE, като за това ще спомогне изкуственият интелект Azure, който ще предоставя данни и анализ на потреблението, за да може то да бъде персонализирано за всеки отделен потребител.

В партньорството ще се включи и употребата на други иновации, като използването на холограмни изображения за предотвратяване на контузии и подобряване на представянето на бойците чрез технологиите, позволяващи на компютрите да се учат. Веригата ще разпространява ексклузивно съдържанието си в различните медийни платформи и канали на Microsoft, като ще даде достъп до информацията на над 500 милиона свои потребители от 180 държави.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.