Начало Бокс Конър МакГрегър нарече Жервонта Дейвис и Райън Гарсия „глупаци“ за облога им

Конър МакГрегър нарече Жервонта Дейвис и Райън Гарсия „глупаци“ за облога им

Конър МакГрегър нарече Жервонта Дейвис и Райън Гарсия „глупаци“ за облога им
0

Конър МакГрегър разкритикува Жервонта Дейвис и Райън Гарсия за публичния им облог, че, който победи в сблъсъка им този уикенд, ще прибере целия награден фонд.

Изобщо някой в историята давал ли наградата си при подобни облози? Трябва да спрем да правим това. Боят е труден. Може да тръгне в двете посоки. Късметът играе огромна роля. Не казвай, че ще заложиш своя дял срещу съперника, защото това никога не става. Просто е глупаво. Тренираш усилено, биеш се, изкарваш си парите и им се наслаждаваш. С божията воля“, написа „Прословутия“ в социалните мрежи.

В миналото подобни гръмки изказвания са правели не един и двама бойци. Последният такъв случай бе между Томи Фюри и Джейк Пол, където американецът също не спази облога, тъй като в професионалния спорт думите нямат абсолютно никаква стойност, ако не са написани върху договор с подписите на всички замесени страни.

Гарсия и Дейвис заложиха хонорарите си по време на живо предаване (ВИДЕО)

Ключов момент в препирните на ринга са заплатите на всички хора зад двата ъгъла. Гарсия и Дейвис плащат на прекалено голям антураж от хора, за да могат да си позволят да останат без нищо след най-големия мач в кариерите им дотук.

Боят междувременно ще стартира от 04:00 часа българско време на 23 април в Лас Вегас.