Начало Senshi Александър Петров: SENSHI е огромна платформа, която се наблюдава в цял свят (ВИДЕО)

Александър Петров: SENSHI е огромна платформа, която се наблюдава в цял свят (ВИДЕО)

Александър Петров: SENSHI е огромна платформа, която се наблюдава в цял свят (ВИДЕО)
0

Международната бойна галавечер SENSHI ще предложи на всички ценители на бойните спортове ново зрелищно издание, в което елитни бойци от над 15 държави – майстори на бойните изкуства ще вдигнат адреналина и ще завладеят публиката. Един от тях ще бъде Александър Петров, който е от най-перспективните ни родни бойци.

Той отново ще се качи на ринга на SENSHI, където ще се изправи в непредвидим двубой срещу французина Франсис Гома.

Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба

Като един пожар е, винаги продължава да си гори, предполагам, че това ще е така още дълго време„, каза боецът в ефира на „България сутрин“ относно решението си да се яви на двубой за четвърти път на SENSHI.

Винаги треньорският щаб проучва моите съперници. Виждаме техните силни и слаби страни и наблягаме на тях. Подготвил съм се много добре, изчистваме само някакви детайли за този двубой„, обясни той.

Като своя най-силна страна Александър Петров отличи умението да се адаптира по време на самия двубой. „Гледам да си направя едно мое проучване, да усетя силата на съперника, какво набляга в началото„, посочи той пред Bulgaria ON AIR.

Условия за участие в играта с награди за SENSHI 16

Излизаме за победа и за нищо друго, надявам се да направя по-интересен и зрелищен двубой и да зарадвам зрителите със зрелищен нокаут„, сподели още Петров.

SENSHI е една огромна платформа, която се наблюдава в цял свят, те я дават по известни телевизии. SENSHI си е българско, а от това по-хубаво няма„, изтъкна боецът.

Професионалната бойна гaлавечер ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.

Вижте видео с целия разговор:

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието  на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport, Boec.BG и Boec.COM, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.