Начало Бокс Де Ла Оя с мощна психоатака към Жервонта Дейвис (ВИДЕО)

Де Ла Оя с мощна психоатака към Жервонта Дейвис (ВИДЕО)

Де Ла Оя с мощна психоатака към Жервонта Дейвис (ВИДЕО)
0

Оскар Де Ла Оя неслучайно е един от най-великите шампиони в историята на бокса. Той осъзнава, че мачовете се печелят първо извън ринга, а след това между рамките на въжетата. По тази причина, като промоутър на Райън Гарсия, направи мощна психоатака към Жервонта Дейвис преди сблъсъка им в Лас Вегас този уикенд за титлата на WBA в лека категория.

Гледам „Танк“ и той изглежда готов. Но гледам към екипа му и виждам хора, които правят всичко възможно, за да предпазят боеца си. Няма нищо по-лошо в света на бокса от това твоят екип да не вярва в теб“, каза президентът на Golden Boy по време на снощната пресконференция, цитиран от SHOWTIME Boxing.

Де Ла Оя посочи множеството нестандартни условия, за които настояваха от лагера на американеца – клауза срещу рехидратация, кантар в късния следобед и още куп други необичайни изисквания, които целят да намалят шансовете на Гарсия срещу шампионата.

Психологическите игри обаче са към своя край, защото в ранните часове на събота срещу неделя за българските ширини ще видим един от най-големите сблъсъци в света на бойните спортове през 2023 г.