Начало ММА Макс Холоуей смята, че Илия Топурия е негов фен

Макс Холоуей смята, че Илия Топурия е негов фен

Макс Холоуей смята, че Илия Топурия е негов фен
0

В кариерата си Макс Холоуей никога не е обичал да говори глупости и това включва и противниците, които отчаяно се опитват да го въвлекат в словесна война преди двубоя.

Последният пример за това е шампионът в категория „перо“ Илия Топурия, който се нахвърли върху Холоуей преди битката им в главното събитие на UFC 308 през октомври. Топурия на практика нарече Холоуей лесна битка и обеща, че той ще бъде първият, който ще отстрани хаваеца с нокаут – дори прогнозира ранен финал, ако двамата започнат да си разменят бомби в началния рунд.

От своя страна Холоуей смята, че Топурия има добра игра, но в действителност наглият му 27-годишен опонент всъщност е просто почитател на работата му.

„След момента на [UFC] 300 камерата е върху него и пичът е просто … той е той, той е себе си. Бих казал, че той е странен човек“, заяви Холоуей пред ESPN. „Точно вчера забелязах, че някои хора ме отбелязаха в Туитър, че той е коментирал една от публикациите ми в Инстаграм, казвайки „нека да отидем при Макс“. Мисля, че той е мой фен.“

Когато става въпрос за всичко, което Топурия е казал преди двубоя, Холоуей обръща внимание, но не си губи съня заради това.

Със своите 29 двубоя в UFC през последните над 12 години Холоуей е издържал на всякакви провокации.