Начало ММА Волкановски: Мачът ни с Холоуей е истинското главно събитие

Волкановски: Мачът ни с Холоуей е истинското главно събитие

Волкановски: Мачът ни с Холоуей е истинското главно събитие
0

Oчаква се мачът на Александър Волкановски и Макс Холоуей да бъде главното събитие на UFC 251. Битката между Камару Усман и Жилберт Бърнс беше отменена заради положителната проба за коронавирус на бразилеца.

Така една от най-чаканите карти остана без „мейн ивент“. В момента Дейна Уайт преговаря с Хорхе Масвидал да замести Дуриньо.

Според Волкановски неговият мач е трябвало да бъде гвоздеят на чаканата вечер от „Бойния остров“.

„Това беше истинското главно събитие“, Волкановски сподели пред ESPN.

„Много хора дори не разбраха, че Усман и Бърнс ще бъдат последни. Радвам се за цялото нещо. Благодарни сме на правителството на Абу Даби, че ни позволи да бъдем тук.“

„Не вярвам някой да замести Бърнс. Напълно съм готов за Макс и ще направим страхотно шоу“, допълни шампионът Волкановски.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.