Начало ММА Шампион на UFC спаси човешки живот

Шампион на UFC спаси човешки живот

Шампион на UFC спаси човешки живот
0

Скандалният ММА боец Джон Джоунс този път влезе в новините с благородна проява. Актуалният шампион в полутежка категория, който често се забърква в неприятности, спаси човешки живот. Това се случва навръх Деня на независимостта в САЩ.

На 4-ти юли Джоунс празнувал със свои приятели в парк. По едно време те забелязали мъж, който бил силно дехидратиран заради погълнато количество алкохол. Американският боец веднага се притекъл на помощ.

„Той лежеше насред поляната, пиян и се бореше с тежка дехидратация. Групата ни откровено се почувства сякаш спасихме живота на този човек днес. Почувствах се невероятно!“, написа Джоунс в своя профил в Instagram.

„Bones“ и негов приятел пренесли мъжа, който бил със затруднено дишане, на сянка под дърво и го накарали да изпие четири бутилки с вода. Останали с човека, докато не се съвзел.

Това не било единственото добро дело, което ММА боецът направил в този ден. Джоунс и неговите приятели отбелязаха националния празник с благотворителна кампания. Той се включи в раздаването на безплатни пакети с храна за хората в парка. Инициативата е на местна организацията с нестопанска цел C.A.R.E.

Все още не е ясен статутът на Джон Джоунс в UFC. Американецът, който е в конфликт с най-престижната организация в света, обяви по-рано, че освобождава титлата. От веригата продължават обаче да го водят шампион в полутежката категория.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.