Начало ММА Вижте нов запис от ареста на Джоунс (ВИДЕО)
0

Вижте нов запис от ареста на Джоунс (ВИДЕО)

Вижте нов запис от ареста на Джоунс (ВИДЕО)
0

Нов запис от камера, поставена върху униформата на полицай, показа цялата ситуация около ареста на Джон Джоунс миналия месец.

Шампионът на UFC в лека тежка категория беше задържан за шофиране в нетрезво състояние в Албакърки, Ню Мексико в края на март. Любопитното е, че записът показва участие в ситуацията на полицай Джейсън Браун, който през 2016 г. го задържа за състезание с автомобил по улиците, а разгорещеният им спор отново беше записан от камерата на униформения.

При новата им среща разговорът е далеч по-цивилизован, като Джоунс дори поздравява полицая по име докато той проучва сигнал за единичен изстрел в центъра на Албакърки. Докато сети в полицейската кола след първоначалния контакт, полицай Браун казва на камерата на униформата си: „Ще продължа да записвам, защото съм имал юридически проблеми с него преди“.

Полицайка отбелязва, че колата на Джоунс „вони на алкохол и марихуана“, като по-късно предполага, че шампионът на UFC е дал алкохол на двама бездомници. Браун обаче е убеден, че Джоунс е повърнал извън колата си. След това обаче полицаят забелязва празна бутилка мескал и я взема от боеца, а на таблото на автомобила е намерена марихуана. Трети полицай конфискува мобилния телефон на Джоунс докато му звъни абонат с името „Бу Бу Лудетината“.

facebook.com

Шампионът обяснява на служителите на реда, че му се е дошофирало и е излязъл да се повози. А за бездомниците обяснява, че просто се е държал било с тях и ги е почерпил. Малко след това обаче се проваля на теста за трезвеност и е задържан по обвинение в шофиране в нетрезво състояние.

Когато служителите на реда поставят белезници на ръцете му, Джоунс се паникьосва, като му позволяват да свали качулката си при оплакване от остра тревожност.

„Обичам ви, пичове. В интерес на истината исках да стана полицай като малък“, казва шампионът на униформените. След това ги пита дали не са заети покрай коронавируса и се разплаква в патрулната кола.

В това време полицай Браун продължава да претърсва автомобила на боеца, като намира пистолет, приличащ на Глок, 22-ри калибър. „О, мамка му“, възкликва униформената дама.

С течение на вечерта настроението на Джон Джоунс изглежда се подобрява и, докато го ескортират към полицейското управление, той започва да говори как ще се опита да вкара живота си в релси.