Начало ММА Джон Джоунс отново арестуван
0

Джон Джоунс отново арестуван

Джон Джоунс отново арестуван
0

Шампионът на UFC  в полу-тежка категория Джон Джоунс е бил арестуван от служител на реда в Албакърки по-рано днес. Той е бил обвинен в шофиране в нетрезво състояние и невнимателна употреба на огнестрелно оръжие. Според MMAFighting боецът е бил освободен под гаранция няколко часа след залавянето му.

В колата на Джоунс по време на проверка е имало отворена бутилка с алкохол. Според полицията на Албакърки, когато получили сигнал за изстрели и открили „Боунс“ на пасажерската седалка в колата му, той твърдял, че не знае нищо за шум от изстрели. Боецът е изглеждал в нетрезво състояние според полицаите, затова те го подложили на серия от тестове, на които той не се представил добре. След това пробата от дрегер показала, че количеството алкохол в организма му е над допустимото. 

След като хегемонът при 93-килограмовите бил арестуван, полицаите открили пистолет под седалката му. Според изявлението на служителите на реда пред MMAFighting.com, тепърва ще се разбере дали пистолетът е бил използван.

Това е трети арест за непобедения ММА боец, който пред 2012 и 2015 отново бе задържан след шофиране под влиянието на опиати. През 2012-та той заби автомобила си в стълб, а през 2015-та блъсна други два автомобила и избяга от местопрестъплението.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".