Начало ММА Антъни Смит: Не ми пука за Джон Джоунс, искам си титлата!

Антъни Смит: Не ми пука за Джон Джоунс, искам си титлата!

Антъни Смит: Не ми пука за Джон Джоунс, искам си титлата!
0

Антъни Смит набра инерция откакто премина в полутежка категория и вече е с 3 поредни победи. Нокаутира Рашад Еванс и Маурисио Руа в 1-и рунд, задуши Волкан Йоздемир в 3-ия.

Американецът вече може да мисли за титлата, ето какво каза той конкретно за Джон Джоунс:

„Хората постоянно ми казват, че не съм бил готов. Казваха, че не бях готов срещу Волкан, а преди това и срещу Шогун. Истината е, че може би, съм твърде добър. Не знам кога ще го признаят, но съм прекалено добър. Мисля, че Джон се намира в странна ситуация, защото аз спечелих 3 битки в последните 5 месеца, а той е спечелил 3 битки… но за последните 5 години! Скъсвам си задника от работа, какво повече да направя?“, започна беоцът.

„Понякога дори му се чудя, защото той не се бие и доскоро беше наказан. Вярвам, че някои от нещата, които говоря го тревожат. Защото са истина. Не съм от тези, които искат да създават вражда с Джон, защото не ми пука за него. Интересувм се само от титлата. Хората продължават да ми задават въпроси за него и дали той мами. Мисля, че той е измамник. Нали се провали на тестовете?“

„Никога не съм говорил за личния живот на Джон Джоунс и това, че той беше загазил доста пъти. Не ми пука за това, защото аз просто искам да се бия с него и мисля, че е измамник – това е. Не виждам заплахи за него в тази категория, освен Густафсон и мен. Аз съм единственият, който физически съвпада с него и имам уменията да го довърша.“, завърши Смит.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.