Начало ММА Джон Джоунс не го вълнуват коефициенти

Джон Джоунс не го вълнуват коефициенти

Джон Джоунс не го вълнуват коефициенти
0

Шампионът на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс (23-1) сподели, че не обръща никакво внимание на факта, че е определян за твърд фаворит в предстоящия му двубой срещу Антъни Смит (31-13).

Двамата се изправят един срещу друг в главното събитие на „UFC 235“ на 2-ри март в „T-Mobile“ Arena в Лас Вегас.

Към момента, ставката за победа на „Боунс“ е определяна на миниатюрния коефициент от 1.08, докато победа на Антъни Смит е 6.75.

Това е една от най-големите разлики, които букмейкърите са определяли за шампионска битка, но 31-годишният американец не възнамерява да се отпуска.

„Поласкан съм, но това е много опасна позиция. Когато се биеш срещу човек, който е определян за тотален аутсайдер, трябва да си много умен в клетката и да се придържаш към начертания план.

Взимам двубоя ми с Антъни много сериозно. Той има 40 битки зад гърба си, двойно повече от мен. Обещавам му, че ще получи пълното ми внимание и концентрация.

Чуствам се едновременно ветеран и новобранец. Фактът, че никога не съм бил нокаутиран или свалян по време на спаринг си е донякъде късмет. Вярвам, че мозъкът ми все още е изключително здрав“, разкри Джоунс.