Начало ММА Корейското зомби и Родригес заедно в болницата (СНИМКА)

Корейското зомби и Родригес заедно в болницата (СНИМКА)

Корейското зомби и Родригес заедно в болницата (СНИМКА)
0

Яир Родригес и Чан Сун Джун ни предложиха зрелищен и кървав сблъсък, навръх 25-та годишнина на UFC. Битката им приключи с тежък нокаут в последната секунда на петия рунд. Бе определена за „битката на вечера“, а мексиканецът грабна и другите 50 хиляди долара за „представяне на вечерта“.

На следващата снимка можем да ги видим в друга светлина:

Всички знаем, че феърплят и уважението към противника са най-важни в смесените бойни изкуства.  В Октагона няма място за приятелства, но извън него е хубаво спортсменството да взима връх.

Уникалният фотос ни показва как състезателите минават заедно контролни прегледи и лежат един до друг в болничните легла. Гледка, която трябва да бъде за пример на останалите в дисциплината, които наблягат на цирковете, само защото „те продават повече“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.