Начало ММА „DC“: В момента няма кой да победи Джон Джоунс

„DC“: В момента няма кой да победи Джон Джоунс

„DC“: В момента няма кой да победи Джон Джоунс
0

Шампионът в тежка категория на UFC – Даниел Кормие (22-1) знае много добре какво е чувството да се изправиш срещу шампионът в лека тежка категория – Джон Джоунс (23-1).

„Боунс“ и „DC“ се изправиха еидн срещу друг два пъти, като и в двата случая победител бе Джоунс, но резултатът от втората среща бе анулиран заради позитивен допинг резултат на 31-годишния Джоунс.

Въпреки факта че двамата изобщо не се харесват, Кормие отдаде нужното на своя дългогодишен враг, споделяйки че в момента никой от леката тежка категория не може да се опълчи на шампиона.

„Антъни Смит е добър боец, но това не е достатъчно. Прогнозата ми за „UFC 235“ е победа за Джоунс. Смит победи Волкан Оездемир, но не му беше никак лесно.

Не искам да звучи така, сякаш обиждам качествата им, но съм побеждавал Волкан и знам, че в играта му има много дупки и това със сигурност не го прави най-трудния противник в клетката.

Фактът, че му беше толкова трудно с Волкан ме кара да мисля, че когато се изправи срещу най-добрия в лека тежка категория ще му бъде още по-тежко.

Единственият боец, който може да се противопостави на Джон, съм аз.

Джони Уокър и Доминик Рейес са обещаващи, но още не им е дошло времето“, сподели 39-годишният Кормие.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.