Начало ММА Даниел Кормие: Стероидите вече част от сделката ли са?

Даниел Кормие: Стероидите вече част от сделката ли са?

Даниел Кормие: Стероидите вече част от сделката ли са?
0

Шампионът на UFC в тежка категория – Даниел Кормие (23-1), захапа здраво Джон Джоунс. Преди последната битка на „Боунс“ се разрази пореден скандал свързан с наличието на допинг в кръвта на боеца. Стигна се дори до преместване на UFC 232 от Лас Вегас в Ингълуд, Калифорния.

„Винаги съм се опитвал да мисля логично. Повечето хора в ММА не го правят. Това е проблемът. Стероидите би трябвало да са забранени, нали? Вярвам, че всеки път, когато Джон има такива в кръвта си и се бие… значи му е позволено да го прави. Това вече част от сделката ли е? Вече като видиш Джон Джоунс срещу себе си – ще трябва да се примириш, че няма да има нормални тестове. Трябва да си ОК с това“, развихри се Кормие.

„Това ми е проблемът. Мисля логично като възрастен. Не ми се виждат честни подобни реверанси.“

Тази година шампионът ще навърши 40. Той отдавна сподели, че планира да се откаже от професионалния спорт именно на тази възраст.

Въпреки това все по-трескаво се говори, че ще даде реванш на Стипе Миочич. Появи се и друга информация – за евентуален сблъсък между „DC“ и Брок Леснър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.