Начало Бокс ОФИЦИАЛНО: Богдан Дину е следващият противник на „Кобрата“

ОФИЦИАЛНО: Богдан Дину е следващият противник на „Кобрата“

ОФИЦИАЛНО: Богдан Дину е следващият противник на „Кобрата“
0

Ден след като стана ясно, че и румънецът Богадн Дину (18-1-0) не иска да се изправи срещу най-добрия ни боксьор,  то днес има промяна в плана и именно боксьорът от северната ни съседка ще бъде следващия съперник на Кубрат Пулев (26-1-0).

Това потвърди самият мениджър на 32-годишния румънец – Грег Коен.

Срещата ще се състои на 23 март, четвъртък в Коста Меса, Калифорния. Двубоят ще е 10-рундов и ще бъде главното събитие на вечерта.

Ето какво каза самият Коен за първоначалното неразбирателство:

„След като говорих с моя партньор Сорин Флореа от Румъния, се оказа, че нещо не сме се доразбрали. Проблем с езика и комуникацията. До вчера си изпращахме съобщения, но след като се чухме по телефона се разбрахме за минути.

Веднага след това уведомих „Top Rank“ и подписахме договора. Дину няма търпение за този мач.

Победа над Пулев ще го изкачи на следващото ниво. Занм, че двамата са се срещали на аматьорско ниво. Дину е от Румъния, Пулев пък е от България. Това е все едно Ню Йорк срещу Ню Джърси в САЩ. Идвамата знаят силните страни на другия, но Дину е убеден във възможностите си и знае, че може да победи“, бяха думите на Грег Коен.

Последният двубой на Дину бе на 17 ноември срещу Джарел Милър. Европеецът загуби от ‘Голямото бебе’ чрез нокаут в 4-ия рунд, като това бе и първа негова загуба при професионалистите.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.