Начало ММА Топ боец от UFC: Искам Джоунс да спечели, за да го победя след това
0

Топ боец от UFC: Искам Джоунс да спечели, за да го победя след това

Топ боец от UFC: Искам Джоунс да спечели, за да го победя след това
0

Антъни Смит си е поставил за цел да е първият победил Джон Джоунс. „Лъвското сърце“ се надява „Боунс“ да победи Александър Густафсон на UFC 232, за да може в последствие двамата да се срещнат в Октагона и Смит да му отнеме шампионския колан.

Джон Джоунс е със статистика от 22 победи и 1 загуба, но тази загуба на Джон Джоунс е дисквалификация заради използване на непозволени удари в двубоя му срещу Мат Хамил през 2009г. Антъни Смит, който победи Волкан Йоздемир на UFC Monctom през изминалия уикенд, е в серия от 3 поредни победи и се е прицелил към титлата в полутежка категория на UFC.

„Джоунс трябва да изкара най-доброто от себе си, за да спечели двубоя с Густафсон. Той твърди, че не е тренирал за първия им двубой, но за този двубой трябва да се е скъсал от тренировки. Надявам се да покаже най-доброто от себе си и да спечели. Нищо лошо към Густафсон, просто искам аз да съм този, който да победи Джоунс“, коментира Смит пред MMAjunkie.com.

 

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".