Начало ММА Кормие: Джоунс ще е в беда срещу Адесаня

Кормие: Джоунс ще е в беда срещу Адесаня

Кормие: Джоунс ще е в беда срещу Адесаня
0

Топ боецът Даниел Кормие остана впечатлен от играта на Израел АдесаняИзраел Адесаня миналия уикенд в Австралия. Легендарният бивш двоен шампион на UFC с радост би изгледал мач между младока и големия си съперник – Джон Джоунс.

За целта нигериецът трябва да смени категорията си – от средна към полутежка.

„Не бих отказал да ги видя в октагона. Ако Джоунс се изправи срещу този пич, ще е в беда“, призна Кормие.

Снимка: БТА

„Джон позволява да го удрят, но Изи ще трябва да качи маса, ако иска да се справи с него. Хората не осъзнават колко голям е Джоунс. Не знаят какво е да те сграбчи с дългите си ръце, когато сте в клинч… сякаш са ти сложили кърпа на главата. Изи може да изпита трудности с ръста му, твърде е малък“, сподели вижданията си ветеранът.

На 40 години Кормие все още е едно от плашещите имена в UFC. Феновете му с удоволствие биха го видели още веднъж в клетката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.