Начало ММА Джон Джоунс „захапа“ Адесаня
0

Джон Джоунс „захапа“ Адесаня

Джон Джоунс „захапа“ Адесаня
0

Враждата между шампионите в UFC Джон Джоунс и Израел Адесаня продължава с пълна пара, като този път беше ред на „Боунс“ да нанесе словесен удар.

Носителят на титлата в лека тежка категория отговори на обвиненията, че избягва възможен двубой с шампиона в долната дивизия.

„Ако Израел искаше да се бием, то това би било гигантски мач за спорта ни. Много хора ме питат: „Защо го караш да се качи в лека тежка категория? Ти никога не си се качвал в тежка“. Има огромен скок между мен и тежките момчета. А с Изи ни делят 5-6 кг. Така че, ако той наистина искаше да се бием, щеше да го направи. Той е пу**а, няма какво да увъртам. А това, че е в главата ми заради публикации в Интернет… е смешно. Феновете се кефят когато се караме, а аз обичам да ги забавлявам. За това става въпрос. Изобщо не мисля за него. Харесва ми енергията, която носи в спорта ни. И ми харесва да е част от него“, каза Джоунс.

„Боунс“ ще защитава пояса си в лека тежка категория срещу Доминик Рейес на UFC 247 през февруари в Хюстън, докато Адесаня се очаква да се завърне в октагона през март за UFC 248, по всяка вероятност – срещу Йоел Ромеро.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.