Начало ММА Джон Джоунс задълбочи конфликта си с Адесаня

Джон Джоунс задълбочи конфликта си с Адесаня

Джон Джоунс задълбочи конфликта си с Адесаня
0

Шампионът на UFC в полутежка категория – Джон Джоунс, продължава вербалния конфликт с носителя на пояса в средна категория – Израел Адесаня. „Боунс“ пусна серия от публични съобщения в Twitter, посветени на нигерийския ММА боец.

Явяват се като отговор на интервюто, в което Адесаня разкри, че ще направи една защита и след това се качва в категорията на Джоунс.

С първия си туит американецът обижда колегата си, използвайки цветущи незензурни изрази. Подиграва се с танците му, а във второто съобщение, че краде от анимето “Dragon Ball Z”.

Нарича го ш**ан нърд. И че не е достоен за великата анимация.

Американецът се ядосва от сравненията на Адесаня с някои от най-великите бойци за всички времена. „Не е достоен“, сподели още Джон Джоунс.

Така и двамата приковават вниманието върху себе си и съвсем скоро можем да очакваме от Дейна Уайт организирането на сблъсък с тяхно главно участие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.