Начало ММА Адесаня загатна за мач с Миочич
0

Адесаня загатна за мач с Миочич

Адесаня загатна за мач с Миочич
0

Шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня проявява интерес към евентуален двубой с носителя на пояса при най-тежките в организацията Стипе Миочич.

Наскоро Адесаня обясни как би се справил с №1 в лека тежка категория Джон Джоунс, но треньорът му Юджийн Беърман му предложи да се пробва срещу американеца от хърватски произход.

twitter.com

„Мач с Джон Джоунс не е нещо, за което съм мислил преди той да спомене името ми. Тогава си казах: „Хм, да видим тази работа“. Виждам как съдбата ми дава знаци за следващ ход. Така че – да този мач е доста важен. Честно казано, нямам нужда от него. Треньорът ми смята, че не ми трябва. Той предпочита да го избегна, не защото не иска да се бия с Джоунс, но смята, каза го още преди да го арестуват за последно, че предпочита да се пробвам срещу някой като Стипе. Не е като да не искам този мач, но треньорът ми смята, че той е скапано лай*о. А треньорът ми е наистина от старата школа. Не иска да дава възможност срещу мен, някой от елита, да излиза някой като Джоунс, боклук като него. Не е важно за историята ми, но искам този мач – без значение дали той е шампион или не. Даже и да загуби пояса си, ще му сритам задника, каза Адесаня пред MMA Junkie.