Начало ММА Джоунс предизвика Адесаня през 2021 г.
0

Джоунс предизвика Адесаня през 2021 г.

Джоунс предизвика Адесаня през 2021 г.
0

Джон Джоунс няма никакво намерение да се бие в UFC до края на 2020 г., но няма нищо против да се бие догодина, стига да получи желаният съперник и желаната сума.

В поредна публикация в социалните медии, „Боунс“ обяви, че е готов да се изправи срещу шампиона в средна категория Израел Адесаня, тъй като само той предизвиква интереса му. Що се отнася до овакантената от него титла в лека тежка категория, Джоунс посъветва UFC кои двама бойци да се бият за нея.

„Рейес срещу Ян за титлата на UFC в лека тежка категория. Към момента за мен няма нищо в евентуален двубой срещу някой от тях двамата. Кажете ми ако искате да уредим дата през 2021 г. за този мач с Изи. Надявам се, че дотогава вие, хора, ще сте готови да платите“, написа „Боунс“.

С коментар към публикацията се включи Пауло Коща, който побърза да увери Джоунс, че плановете му няма как да бъдат реализирани и по-добре да си стои далеч от клетката.

„Съжалявам, Джей Джей, ще залича Изи през 2020 г. През 2021 г. ще залича всички. Стой си пенсиониран“, написа бразилецът.