Начало ММА Дейна Уайт иска да види Адесаня срещу Джоунс

Дейна Уайт иска да види Адесаня срещу Джоунс

Дейна Уайт иска да види Адесаня срещу Джоунс
0

Израел Адесаня и Джон Джоунс влязоха в словесна престрелка в социалните мрежи. Това привлече вниманието на Дейна Уайт и президентът на UFC пожела да види битка помежду им.

Подобен сблъсък между шампиона в средна категория и доминаторът в лека тежка звучи много интригуващо за всеки фен на смесените боеве.

„Това е битка, която трябва да се направи на 100%. Ще бъде масивна“, Уайт сподели пред UFC Арабия.

„Не зависи от това какво аз искам – трябва те да го пожелаят. Адесаня е шампион. Той е в своята къща и е нормално да се държи наперено. Иска победителя от Уитакър срещу Каноние и ще видим какво ще се случи след това“, добави Уайт.

В момента Джоунс качва маса и се подготвя за дебюта си в тежка категория. За евентуална битка с Израел Адесаня обаче вероятно ще го видим отново на познатите килограми. В миналото шампионът в средна категория се е бил и в горните дивизии.

Вече се появиха коефициенти за потенциалния сблъсък. Букмейкърите дават предимство на Джоунс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.