Начало ММА Уитакър обвини Дейна Уайт в лъжа
0

Уитакър обвини Дейна Уайт в лъжа

Уитакър обвини Дейна Уайт в лъжа
0

Робърт Уитакър е останал силно изненадан от думите на Дейна Уайт, че не желае да се бие за втори път срещу Израел Адесаня.

Преди седмица шефът на UFC заяви, че това е “много интригуваща” възможност, но след това започна да коментира възможността шампионът в средна категория да се качи в лека тежка за суперсблъсък срещу носителя на пояса в нея Ян Блахович. Уайт заяви, че е насочил вниманието си към двубой между двамата шампиони тъй като Уитакър не е проявил интерес за реванш срещу Адесаня.

“Казах си: “Трябва да седна с това хлапе Изи и да го убедя, че трябва да се бие с Уитакър“. Но Уитакър каза, че не иска да се бие с него – най-лудата рабоат, която съм виждал. Мислех си, че Уитакър заслужава този шанс и му го дадох, но той не го иска. Затова Адесаня ще качи категория”, коментира Уайт след UFC on ESPN+ 39.

Робърт Уитакър, обаче, не си спомня да е казвал подобно нещо и е шокиран от промяната в мнението на шефа си.

“Със сигурност той малко промени позицията си. Никога не съм казвал, че не искамда се бия с Изи. Не съм го изричал. Очаквам да се бия пак през март или април следващата година. Бих искал да е срещу Изи. Ако той качи категория за мач с Ян, тогава и аз ще кача и ще се бия с него в лека тежка, ако спечели. Искам този мач. Наистина. Просто трябва да го наместим във времето”, контрира Уитакър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.