Начало ММА Израел Адесаня обясни защо се изруси

Израел Адесаня обясни защо се изруси

Израел Адесаня обясни защо се изруси
0

Шампионът на UFC в средна категория, Израел Адесаня, промени имиджа си. Новозеландецът с африкански корени реши да изруси косата си, в търсене на своето „друго аз“.

Бившият кикбоксьор с впечатляващи нокаути на сметката си обясни какво го е провокирало.

„Ще видите различната ми страна в следващата битка. Имах нужда от нещо ново по време на самоизолацията. Преоткрих някои неща в себе си, преборих старите си демони. И преди съм се изрусявал“, сподели Адесаня.

„Всеки преминава през трудности в живота си. Като дете, после и когато вече е зрял човек. Трябва да адресираш проблемите си. Имам нужда да сменя кожата си – като змиите“, допълни шампионът.

Израел Адесаня даде заявка за промяна в следващата си битка, която трябва по план да бъде срещу коравия Пауло Коста.

Новозеландецът не впечатли при защитата на пояса си срещу Йоел Ромеро и е длъжник на своите фенове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.