Начало ММА Джоунс поискал „парите на Уайлдър“ за мач срещу Франсис Нгану
0

Джоунс поискал „парите на Уайлдър“ за мач срещу Франсис Нгану

Джоунс поискал „парите на Уайлдър“ за мач срещу Франсис Нгану
0

Джон Джоунс е поискал „пари като на Дионтей Уайлдър“, за да се изправи срещу Франсис Нгану, твърди шефът на UFC Дейна Уайт.

Президентът на веригата контрира коментарите на „Боунс“, че лъже феновете за финансовите му изисквания, като цитира дословно думите на боеца.

„Ще го цитирам с това, което каза на адвоката ми. Каза му, че иска толкова, колкото платиха на Дионтей Уайлдър. Мисля, че беше нещо от рода на 30 милиона долара, толкова взе Уайлдър“, каза Уайт.

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория на WBC официално получи 5 милиона долара за двубоя си с Тайсън Фюри през февруари, когато загуби пояса си. От реклами, бонуси за телевизионни права и други допълнителни приходи, обаче „Бронзовия бомбардировач“ прибра още над 25 милиона долара, като цялата сума е около 30 милиона, каквато цитира Дейна Уайт.

„Забавно е, докато тренирам сутрин във фитнеса, да чета публикации от Джон, че лъжа. Имам съобщения от него. Не е като да не мога да докажа, че казвам истината. Имам съобщения, но няма да го направя. Няма да ги дам на медиите. Ако иска да седне и да минем детектор на лъжата, за да определим кой казва истината, можем да направим и това. Не ми се занимава с този тип. Той изкара много пари. Ако видите рекорда му… покажете ми някой със същия рекорд, който да е изкарал парите, които Джон е изкарал. Това няма как да стане. Не съм на някакъв кръстоносен поход, целящ да смачка Джоунс. Харесвам Джон. Аз съм човекът, който твърди, че няма спор кой е №1 за всички времена. Той е най-великият. Без значение какво мислите за последните му два двубоя. Тримата души, които имат значение, видяха какво стана. Той е непобеден. Бил се е с всички. Справи се с всички най-добри в света, без значение какво си причинява извън октагона. Всички тези съдебни процеси, наркотици и алкохол, всичко, което се случа около него, не го спира да е световен шампион“, добави шефът на UFC.