Начало ММА Джон Джоунс: Освобождавай ме, Дейна!

Джон Джоунс: Освобождавай ме, Дейна!

Джон Джоунс: Освобождавай ме, Дейна!
0

Скандалът между Дейна Уайт и Джон Джоунс продължава с пълна сила. Шампионът на UFC поиска да бъде освободен от организацията след поредната размяна на реплики.

След края на събитието в Лас Вегас Уайт изкоментира „Боунс“:

„Джон можеше да е ЛеБрон Джеймс на този спорт. Винаги седя и си мисля какъв можеше да бъде, но сам се дъни“, Уайт сподели на пресконференцията. „Да си най-великият на всички времена не означава да взимаш 30 милиона долара. Трябва да можеш да продаваш, ако искаш такива приходи.“

По-рано боецът пожела да вземе колкото Дионтей Уайлдър, по думи на боса.

Джоунс реагира остро в социалните мрежи на репликата за ЛеБрон.

„Репортерът поиска от Дейна да му покаже СМС-ите, а той 55 секунди му се обясняваше за мен. Добре се опитваш да ми оформиш образа на неблагодарник, който само ламти за още и още. Говориш всичко това за големия човек, на когото не му пука – сложи парите на устата си и ме освобождавай от контракта.“

Шампионът публикува още дузина отворени съобщения.

„Ще направя повече пари в първия си боксов мач, отколкото в следващите три при Дейна Уайт взети заедно!“, гласи най-любопитният туит.

Спекулира се, че е напълно възможно ONE FC да привлече „Боунс“ в редиците си, както стори с Деметриус Джонсън.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.