Начало ММА Кормие: Джоунс трябва да бъде спасен, а не уволнен
0

Кормие: Джоунс трябва да бъде спасен, а не уволнен

Кормие: Джоунс трябва да бъде спасен, а не уволнен
0

Бившият шампион на UFC в две тегловни категории Даниел Кормие коментира поредния скандал, в който се забърка Джон Джоунс. Шампионът бе заловен да шофира в нетрезво състояние и с незаконно оръжие.

„Много познати ми изпращаха съобщения, като очакваха да празнувам, но това не е за мен. Не празнувам неговите проблеми. Не мога да правя така. Въпросът не опира само до него. Джон има дъщеря, има жена. В дома му страдат от неговите действия.

Колкото и да го мразя като съперник, колкото и да не го харесвам като човек, не ми харесважи това, че талантът и потенциалът на мегазвездата се изразходват толкова неумело. Без значение какво чувствам към него – не обичам да виждам чернокож спортист в подобна ситуация. Точно това хората очакват, а не искам да е така”, започна Кормие.

„Джоунс има проблем. Докато не бъдат предприети решителни действия, няма да има промяна. UFC трябва да предприеме действия. Всичко ще се търкаля надолу и няма връщане назад.

Ако UFC го уволни, той може да се подхлъзне. Една сутрин можете да видите нещо много лошо за този човек в новините. Не мисля, че той трябва да бъде уволнен. Той трябва да бъде спасен! Опитайте да му помогнете„, добави един от най-големите врагове на Джоунс.