Начало Други Световен шампион по ушу с онлайн семинар в понеделник

Световен шампион по ушу с онлайн семинар в понеделник

Световен шампион по ушу с онлайн семинар в понеделник
0

Световната ушу федерация зарадва феновете на традиционното бойно изкуство с онлайн семинар. Инструкторът ще е не кой да е, а най-добрият в света в „санда“ Ради Исмаел Абед Ел. Салам.

Тренировката ще се проведе в понеделник в 12:00 българско време.

Домакин на семинара е платформата „Зуум“.

Всеки желаещ може да се включи чрез следния код – 7091569636. За улеснение от Световната федерация ще излъчат заниманието на живо в своя You Tube канал „WUSHU TV“.

Така люжителите на бойното изкуство ще могат да тренират дистанционно с най-добрите на планетата. Масовите онлайн тренировки започнаха заради пандемията от коронавирус, която направи семинарите на живо неразумни за организиране.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.