Начало Бокс Джоузеф Паркър се самопредложи на Даниел Дубоа

Джоузеф Паркър се самопредложи на Даниел Дубоа

Джоузеф Паркър се самопредложи на Даниел Дубоа
0

Джоузеф Паркър пожела да бъде следващият съперник на Даниел Дубоа след зашеметяващата му победа над Антъни Джошуа.

Носителят на титлата на IBF в тежка категория събори многократно бившия двукратен световен шампион по пътя към победата с нокаут в петия рунд на стадион „Уембли“. Докато мечтите на Джошуа за безспорен двубой с Олександър Усик или Тайсън Фюри изглеждат изчерпани, Дубоа на практика може да избира сам пътя, по който да продължи.

След това Паркър, който коментираше за DAZN, с удоволствие се изтъкна като потенциален претендент, след като победи Деонтей Уайлдър и Жилей Жан в последните си два двубоя.

„Ако Даниел Дубоа се нуждае от партньор за танци, тогава включете светлините и да тръгваме“, каза той. „Нека да отидем. Той просто разкъса сценария. Ако иска да се надиграва, нека отидем. Не мога да упрекна представянето му тази вечер, но ако битката се затвори, ще отида с екипа си и ще измисля план за игра. Вярвам, че съм най-добрият в света, просто ми трябва партньор, за да докажа това. Трябва да кажа, че много сгреших за Даниел Дубоа в последния му двубой и много сгреших в този двубой. Той е легитимен световен шампион. Беше като обладан. Джошуа беше ранен, показа много сърце, за да се изправи, но Даниел показа защо е дошъл тук днес.“