Начало ММА Чаел Сонен настоява Шон О’Мали да получи незабавен реванш за титлата

Чаел Сонен настоява Шон О’Мали да получи незабавен реванш за титлата

Чаел Сонен настоява Шон О’Мали да получи незабавен реванш за титлата
0

О’Мали (18-2 MMA, 10-2 UFC) загуби титлата си в полусредна категория от Мераб Двалишвили (18-4 MMA, 11-2 UFC) с единодушно решение в главното събитие на UFC 306 в „Sphere“ в Лас Вегас.

Двалишвили има двама претенденти в лицето на Умар Нурмагомедов и Дейвесон Фигейредо, които се борят за титлата, но Сонен твърди, че О’Мали е достоен за реванш. Той обяснява логиката зад аргумента си, като посочва други звезди, които са получили такова отношение.

Най-първият вариант е шампионът, който изпуска пояса, да получи реванш за своя пояс“, казва Сонен в канала си в YouTube. „Това е уважение, което се проявява към всеки един велик шампион. И като казвам велик шампион, говоря за шампиони, които получиха такъв шанс. На всички тях бяха предложени реванши, като се започне от Конър (Макгрегър) и се стигне до Израел Адесаня. Точно в него, споделям с вас: Всички велики, с изключение на Шон.

Въпреки че според мнозина победата на Двалишвили е доминираща, О’Мали е убеден, че е спечелил битката. При повторното гледане на двубоя Сонен вижда откъде идва това мнение на О’Мали.