Начало Бокс Видео от 1998 г. показва сексуално напрежение между P Diddy и Майк Тайсън

Видео от 1998 г. показва сексуално напрежение между P Diddy и Майк Тайсън

Видео от 1998 г. показва сексуално напрежение между P Diddy и Майк Тайсън
0

Арестът на един от най-успешните музиканти в историята – P Diddy, предизвика огромен скандал в публичното пространство, след като властите в САЩ го обвиниха в секс-трафик, склоняване към проституция и разкриха невиждани досега секс-маратони с участието на рапъра. Това му създаде образа на съвременния Калигула, а в социалните мрежи хората изровиха архиви с всевъзможни моменти, намекващи за развратената му природа. Едно видео от 1998 г. привлече дори нашето внимание, защото включва боксовата легенда Майк Тайсън.

Двамата са гости в шоуто на Кийнан Айвъри и докато разговарят с водещия Шон Комбс (бел. ред.: Истинското име на P Diddy) е поставил дясната си ръка изключително близо до лявото бедро и задните части на „Железния Майк“. Това кара Тайсън да му премести ръката настрани, но Комбс отново я поставя на същото място и така принуждава боксьора да се подмести на ръба на дивана, за да остави безопасна дистанция помежду им.

P Diddy е изправен пред опасността да прекара години в затвора, ако обвиненията на прокуратурата бъдат потвърдени от съда. В момента той е поставен под арест в Бруклин, тъй като му бе отказана молбата за освобождаване под домашен арест с оглед факта, че прекара няколко седмици в укриване от властите.