Начало Бокс Майк Тайсън за Канело: Срам за бокса! Срам за Мексико! 

Майк Тайсън за Канело: Срам за бокса! Срам за Мексико! 

Майк Тайсън за Канело: Срам за бокса! Срам за Мексико! 
0

Легендата Майк Тайсън изрази голямо разочарование относно скорошния спор около отказа на Канело Алварес да се изправи срещу Дейвид Бенавидес в двубой от най-висока класа.

Тайсън, който е запознат с мексиканския бокс и неговите бойци, изрази удивление от решението на Канело, особено като се има предвид наградния фонд от 60 милиона долара, предложен за двубоя.

Думите на „Железния“ подчертават разочарованието сред феновете на бокса от нежеланието на Канело да се изправи срещу страхотни опоненти. Той си спомни времето, когато мексиканските бойци безстрашно излизаха на ринга срещу всеки претендент, независимо от техния ръст.

Не мога да повярвам, че Канело отказа 60 милиона долара, за да се бие с Бенавидез. Дейвид е страхотен боксьор. Млад, силен, гладен. Какво не е наред с Канело? Наистина ли се страхува от загуба? Не иска ли феновете да видят тази битка?

Не уважавате ли наследството на най-великите мексикански боксьори, които се биеха с най-добрите от най-добрите? Това е срам за бокса, срам за Мексико. Ако бях на негово място, щях да се бия с Бенавидес и да докажа, че съм най-добрият. Но Канело изглежда няма смелостта да го направи. Жалко, защото той е много талантлив„, каза Майк Тайсън.

Източник: Marca