Начало Бокс Кеч легенда пожела боксов мач с Майк Тайсън

Кеч легенда пожела боксов мач с Майк Тайсън

Кеч легенда пожела боксов мач с Майк Тайсън
1

Легендата от кеча Крис Джерико е изразил готовност да се качи на боксовия ринг срещу иконата Майк Тайсън, призна самият той.

Преговорите за подобен двубой са стартирали в началото на годината, когато “Железния Майк” се появи за кратко в шоу на AEW. Джерико заяви, че и преди са го удряли здраво, като не се притеснява да се пробва срещу Тайсън.

“Говорихме за това по-рано тази година, когато имахме лек конфликт с Тайсън, може да се случи, може и да не се случи. Казаха ми: “Майк наистина иска да направи нещо. Ти на какво си навит?”, отговорих: “На всичко. Да направим мач”. Много се изненадаха, че искам боксов двубой. Бих се бил срещу Майк Тайсън. Колко лошо може да ме пребие той, от години ме удрят всякакви момчета и са ме пребивали тежко? И да ме ударят – добре съм. Спомням си как Грамадата ми разказа за мача си с Флойд Мейуедър. Тогава каза, че Мейуедър му е счупил носа. Но не се впечатли: “И с по-леки удари са ми го чупили”, ми каза”.

Не е ясно дали Крис Джерико не подготвя почвата за поредно шоу с Майк Тайсън, тъй като двамата вече имат съвместни “изяви”. Освен спомената среща в AEW, след която Джерико набеди боксовата легенда, че вече става само за кеча, през 2010 г. “Динозавъра” го нокаутира по време на шоу на WWE.

Comment(1)

  1. Хехехе:
    1. Грамадата: 175 кг. vs Флойд: 68 кг. / резултат: счупен нос на Грамадата.
    2. Крис Джерико: 103 кг. vs Май Тайсън: 105 кг. / резултат: Почивай в мир, Крис!

Comments are closed.