Начало ММА Сериозни критики към UFC 255

Сериозни критики към UFC 255

Сериозни критики към UFC 255
0

Голяма част от медиите и феновете в САЩ не останаха доволни от събитието UFC 255. Една от най-острите реакции е от популярния сайт „MMA Mania“, където намираме озаглавен материал „UFC 255 беше досадно“.

Журналистът Джеси Холанд се изказва против решението на Дейна Уайт да постави цена от 65 щатски долара на въпросния продукт.

За него е безумие първите четири битки от главната карта да продължат повече от три астрономически часа по ESPN.

Три от тях стигнаха до съдийско решение, но въпреки това времето на самите мачове е било под един час.

Фигейредо приключи набързо Перес на UFC 255

За Холанд в последно време шоутата на UFC са се превърнали в „лошо направен сайт“. Изпълнени с прекалено много реклами, безсмислени статистики, коментари и анализи – на заден план остават самите битки.

„Ако искам да знам всичко това, просто ще си отворя Twitter. Платили сме си да гледаме ММА“, пише авторът.

Джеси Холанд е на мнение, че главното събитие е спасило вечерта. В него Дейвесон Фигейредо победи Алекс Перес с гилотина.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.