Начало Бокс Майк Тайсън се завърна… в кеча (ВИДЕО)

Майк Тайсън се завърна… в кеча (ВИДЕО)

Майк Тайсън се завърна… в кеча (ВИДЕО)
0

Майк Тайсън се завърна на ринга, но в кеча. Легендарният боксьор взе участие в шоу на AEW (All Elite Wrestling), което е конкурентна организация на WWE (Световна федерация по кеч).

Той помогна на Коди Роудс да спечели титлата на AEW, а след това му я връчи.

Тайсън и преди е участвал в кеча, но в WWE. Интригуващ е сблъсъкът му срещу „Ледения“ Стив Остин, както и този, в тандем с Крис Джерико срещу Шон Майкълс и „Трите Хикса“, провел се през 2010г. Легендата дори е част от Залата на славата на WWE.

Припомняме, че легендарният Майк Тайсън обяви своето завръщане на ринга, за да участва в демонстративен двубой. Заговори се за негово участие в UFC, а собственикът на Bare Knuckle Fighting Championship – Дейвид Фелдман, предложи 20 милиона щатски долара на „Динозавъра“ да участва в сблъсък с голи ръце. Офертата дори беше повишена, но все още не е ясно дали Тайсън ще се съгласи на такъв двубой.

Легендарният нокаутьор не се е боксирал от 2005 година. Преди 15 години, на 11 юни, той губи последната си битка на ринга до момента от Кевин Макбрайд.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".