Начало Бокс Дават 20 милиона долара на Тайсън да се бие с голи ръце

Дават 20 милиона долара на Тайсън да се бие с голи ръце

Дават 20 милиона долара на Тайсън да се бие с голи ръце
0

Собственикът на Bare Knuckle Fighting Championship – Дейвид Фелдман, предложи 20 милиона щатски долара на Майк Тайсън. „Железния“ влиза във форма вече почти месец и предложенията започнаха да валят.

„Последното видео с тренировките на Майк ни вдъхнови да направим това предложение“, Фелдман призна пред The Body Block.

„Въодушевих се при вида на Майк да тренира… като в доброто старо време. Искам да работим заедно – гарантираме за оферта от 20 милиона“, допълни силният човек в боевете с голи ръце.

Bare Knuckle Fighting Championship е голямо изкушение за боксьорите и MMA бойците в последно време. Веригата напредна бързо и става един от големите играчи в бизнеса.

Тези, които си спомнят Майк Тайсън в силните му години, едва ли биха искали да видят щетите по противника след удари с голи ръце…

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.