Начало Бокс Популярен журналист се застъпи за Головкин

Популярен журналист се застъпи за Головкин

Популярен журналист се застъпи за Головкин
0

Журналистът от ESPN Дан Рафаел защити Генадий Головкин. Казахстанецът беше лесно отписан от сметките за третата битка със Саул Алварес-Канело, месеци преди тя да е започнала.

Масата анализатори и фенове не дават никакви шансове на „Трипъл Джи“, заклеймявайки го като стар и дори муден.

Рафаел реагира остро на тези коментари:

„Към всички хейтъри на Головкин, които ме следват: „Трипъл Джи“ беше 345-5 като аматьор (сребърен медал от Олимпийски игри). Като професионалист е със статистика 40-1-1, 35 нокаута (спорно дори 42-0). Той е най-добрият в категорията си и един от най-великите боксьори в историята. Никога не е бил в нокдаун или видимо наранен. Може да се справи с всеки на тези килограми.“

Рафаел счита, че Генадий Головкин е бил ощетен от съдиите в двете битки с Канело (равенство и загуба), затова отбелязава „може би 42-0“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.