Начало Бокс Когато Уайлдър постави Майк Тайсън под съмнение (ВИДЕО)
0

Когато Уайлдър постави Майк Тайсън под съмнение (ВИДЕО)

Когато Уайлдър постави Майк Тайсън под съмнение (ВИДЕО)
0

Майк Тайсън е любим боксьор, а и спортист, на поколения фенове, някои от които дори никога не са го виждали да се състезава.

Съвременните технологии предоставят чудесна възможност всеки да се запознае с кариерата на „Железния Майк“ и именно към това подкани Дионтей Уайлдър във видео клип. В Интернет се завъртя кратко видео на „Бронзовия бомбардировач“ от 2017 г., в което той изразява уважението си към Тайсън, но изненадващо използва доста непремерен език когато говори за постиженията на легендата.

„Слушайте, слушайте! Половината от вас, копе*ета не знаят нищо за историята. Когато става въпрос за спорта бокс, да си го кажем, идея си нямате от история. Обичаме Майк Тайсън, разбира се. Всички го обичаме. Нали ме разбирате? Обичаме го, но се върнете назад и проверете фактите. Ако го направите – искам някой да ми отговори на този въпрос – с колко боксьори от „Залата на славата“ се е бил Тайсън? И не ми разправяйте за копе*ето Майкъл Спинк, който дойде от лека-тежка в тежка категория и беше уплашен до смърт. Не казвайте и Лари Холмс, защото всички знаем, че Лари вече беше далеч от най-добрите си години. Та – колко? Ще откриете това? Само двама. Само двама. Холифийлд го победи два пъти и Ленъкс го би веднъж. Само двама. Така че, за какво, по дяволите, говорим?“, избълва преди две години Уайлдър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.