Начало Бокс Майк Тайсън: Мохамед Али е най-великият за всички времена!

Майк Тайсън: Мохамед Али е най-великият за всички времена!

Майк Тайсън: Мохамед Али е най-великият за всички времена!
0

Майк Тайсън победи във виртуалната битка на величията с Мохамед Али

Въпреки това „Железния“ призна, че Али е щял да спечели в истинския мач помежду им. Тайсън винаги се е възхищавал на предшественика си. Двамата имаха дълбока емоционална връзка до сетния дъх на великия Мохамед Али през 2016 година.

„Али е най-добрият, който някога се е раждал“, Тайсън сподели по повод симулацията пред Yahoo sports. „Това е само игра и аз нямаше да спечеля реалния мач. Той е най-великият за всички времена!“

youtube.com

„Мохамед Али би те бил до последния гонг. Като разярен питбул.“

Електронната симулация отчита най-добрата форма на двамата. Мнозина критикуват Тайсън, че не е задържал своята от пика на кариерата си за дълго и се е отдал на живот.

„Железния Майк“ е най-младият световен шампион в тежка категория за всички времена. На 20-годишна възраст вече праща в нокаут всеки свой съперник и оставя незаличима диря в професионалния спорт.

„Али изглеждаше като модел в прайма си. Не като боец, а като модел! Страхотен пример за подражание и добър човек“, Тайсън сподели за кумира си в интервю през 2016 година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.