Начало Бокс Канело се обърна към феновете си по повод коронавируса

Канело се обърна към феновете си по повод коронавируса

Канело се обърна към феновете си по повод коронавируса
0

Най-добре платеният боец Саул Алварес-Канело се възползва от популярността си, за да вдъхне кураж у своите почитатели. Мексиканецът припомни, че не винаги е бил богат и се е възползвал от възможностите, които са му се отворили.

„Бил съм в много тежко финансово състояние. Не съм имал пари да си платя наема“, признава Канело. „Понякога не можеш да намериш верния път. Но животът ти дава възможности и просто трябва да се възползваш от тях.“

Световният шампион посъветва феновете си:

„Не трябва да сваляте гарда заради тази ситуация. Ще дойдат по-добри дни.“

Заразата от новия коронавирус порази и родината на Канело. Алварес използва популярността си, за да даде съвети на хората, които са застрашени. В момента поддържа добра физическа форма в Сан Диего, Калифорния, и се готви за следващия си мач, когато битките бъдат подновени.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.