Начало Бокс Майк Тайсън мисли за участие и в UFC

Майк Тайсън мисли за участие и в UFC

Майк Тайсън мисли за участие и в UFC
0

Майк Тайсън продължава да се подготвя за своето завръщане на ринга. Легендарният боксьор вече мисли и за евентуален сблъсък в най-известната ММА верига в света – UFC.

„Всичко, което правя е да вляза във форма. Чувствам се неудържим в момента. Отново се чувствам като в разцвета си. Боговете на войната разпалиха егото ми и пожелаха отново да отида на война.

Представете си, че изляза на ринга и се бия и помогна на всички хора, които са пристрастени към наркотиците или са бездомни.

Дали бих участвал в UFC двубой? Никога не знаете какво може да се случи. Напоследък се чувствам добре. Така че не се знае“ , заяви Тайсън, взимайки участие в инициативата „Play Apart Together“, цитиран от fight-bg.com. Тя е съвместна проява на Световната здравна организация и разработчици и издатели на видео игри. Целта е стимулирането да се играят повече компютърни игри у дома, за да не се разпространява коронавирусната инфекция.

Припомняме, че легендарният Майк Тайсън обяви своето завръщане на ринга, за да участва в демонстративен двубой, а малко по-късно собственикът на Bare Knuckle Fighting Championship – Дейвид Фелдман, предложи 20 милиона щатски долара на „Динозавъра“ да участва в сблъсък с голи ръце.

Тайсън не се е боксирал от 2005 година. Преди 15 години, на 11 юни, той губи последната си битка на ринга до момента от Кевин Макбрайд.

#ОтговорниВкъщи