Начало Бокс Еди Хърн: Не искам да виждам Тайсън на ринга

Еди Хърн: Не искам да виждам Тайсън на ринга

Еди Хърн: Не искам да виждам Тайсън на ринга
0

Промоутърът Еди Хърн призна, че не планира да участва във възможното завръщане на бившия безспорен световен шампион в тежка категория Майк Тайсън. Наскоро 53-годишният легендарен боксьор започна да тренира и обяви, че ще се завърне на ринга.

„Всички знаят, че мога да променя мнението си. Видяхте битката на две звезди на YouTube – KSI и Логан Пол, за което ме критикуваха. Беше голям успех и много ми хареса. Това ме научи на много. Представете си, ако кажа, че Майк Тайсън се завръща на ринга и аз ще бъда негов промоутър. Критиката би била невероятна. Не искам това„, започна Хърн.

“ Очаквам той да се върне за шоубитки или нещо подобно. Добре ли е? Предполагам, че е интригуващо. Тайсън изглеждаше фантастично на тренировките, но той е на 53 години. Вижте последния му двубой срещу Кевин Макбрайд. Не можеше да бъде на ниво. Добре е, че тренира. Той е в страхотна форма. Ако това го прави щастлив, защо просто не продължи да тренира? Не бих искал да го виждам в професионален ринг„, добави британецът.

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".