Начало Бокс Британец за Майк Тайсън: В момента и аз ще го бия
0

Британец за Майк Тайсън: В момента и аз ще го бия

Британец за Майк Тайсън: В момента и аз ще го бия
0

Британският боксьор в тежка категория Дейвид Алън е поредният, който изрази мнение, че легендата Майк Тайсън не трябва да се връща на ринга на 53 години.

„Ако ми предложат битка с Майк Тайсън, парите биха били фантастични, но би било грешно. Мнозина ще се смеят, но е факт – щях да победя 53-годишния Майк Тайсън. И това е най-тъжната истина за всеки фен на бокса. И само това е достатъчна причина той никога повече да не се боксира“, каза Алън.

„Аз съм на 28 години. Имах много тежки двубои и ми казваха: „Дейвид, ти си близо до края на кариерата си“. Чух също, че трябва да завърша кариерата си по-рано. Хората го виждат на лапите в едноминутен клип и казват: „О, той може да се върне и да бие всеки“. Но не е така.

Спомням си как преди 18 години той загуби от Ленъкс Луис след седем едностранни рунда. Година по-късно той загуби от Дани Уилямс, след което отново загуби от Кевин Макбрайд. Това беше преди 16 години. Майк Тайсън е един от най-великите боксьори на всички времена, но времето не може да бъде върнато и той никога няма да бъде това, което беше тогава. Затова не искам да го гледам“, допълни британецът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.