Начало Бокс Холифилд обяви теглото си и върху какво трябва да работи (ВИДЕО)

Холифилд обяви теглото си и върху какво трябва да работи (ВИДЕО)

Холифилд обяви теглото си и върху какво трябва да работи (ВИДЕО)
0

Ивендър Холифилд демонстрира, че навлиза в спортна форма. 189-сантиметровият боксьор сподели в социалните мрежи, че тежи 215 паунда (97.5 кг.). В спортната си кариера неговото тегло беше около 100 кг., което значи, че в това отношение е успял да се върне спрямо активния си период. Нещо повече. Преглед на първия двубой между него и Майк Тайсън, провел се през 1996 г., показва, че теглото на Холифилд е било 215 паунда.

„В момента съм 215 паунда и това е моето бойно тегло. Просто трябва да се съсредоточа върху скоростта, тайминга и издръжливостта“, сподели Холифилд в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I’m at 215 pounds right now and that’s my fighting weight. Just focusing on speed,timing and endurance🥊

Публикация, споделена от Evander Holyfield (@evanderholyfield) на

 Ивендър Холифилд е една от най-големите легенди на професионалния бокс. Наскоро единственият боксьор в историята на тежка категория, който става четирикратен световен шампион обяви своето завръщане на ринга. Само той, до момента, е ставал абсолютен световен шампион едновременно в полутежка и тежка категории.

Припомняме, че преди няколко дни Майк Тайсън обяви своето завръщане на ринга, за да участва в демонстративен двубой. Малко по-късно стана ясно, че Тайсън ще спори с Шанън Бригс на ринга, а дали няма да видим и трети сблъсък между „Динозавъра“ и Холифилд, предстои да разберем!