Начало Бокс Ивендър Холифилд може да се качи на ринга отново (СНИМКА)

Ивендър Холифилд може да се качи на ринга отново (СНИМКА)

Ивендър Холифилд може да се качи на ринга отново (СНИМКА)
1

Ивендър Холифилд подсказа, че може и да се завърне отново на боксовия ринг. 57-годишната легенда сподели снимка с послание в социалните мрежи.

„Неуспехът единствено проправя пътя за завръщане“, написа Холифилд в профила си в Instagram, добавяйки и фотос, основата на който е думата „завръщане“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

A setback only paves the way for a comeback ? #EvanderHolyfield #EvanderHolyfieldFoundation #RealDeal #TheRealDeal #Unite4OurFight #Comeback

Публикация, споделена от Evander Holyfield (@evanderholyfield) на

Ивендър Холифилд е една от най-големите легенди на професионалния бокс. Той е единственият боксьор в историята на тежка категория, който става четирикратен световен шампион. Само той, до момента, е ставал абсолютен световен шампион едновременно в полутежка и тежка категория.

Припомняме, че преди няколко дни Майк Тайсън обяви своето завръщане на ринга, за да участва в демонстративен двубой.

Дали няма да видим трети сблъсък между Тайсън и Холифилд, предстои да разберем!

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".

Comment(1)

  1. То по време кови19 може и пра баба Ви да излезе на ринга

Comments are closed.